Kidexpo és BabaMama Expo: szuper gyerekprogramok, babafotózás, játékok kicsiknek és nagyoknak a Budapest Sportarénában, november 18-20. között!

Nagyszülők Lapja

Aktuális

Nagyszülők Lapja


Kidexpo és BabaMama Expo: szuper gyerekprogramok, babafotózás, játékok kicsiknek és nagyoknak a Budapest Sportarénában, november 18-20. között! Már most írd fel magatoknak a naptárba a következő családi programot: november 18-19-20-án lesz az idei BabaMama Expo! 200 kiállító, ingyenes védőnői és gyermekorvosi tanácsadások, értékes nyeremények, babafotózás, rengeteg hasznos információ leendő és gyakorló szülőknek és újdonsült nagyszülőknek. (x) A BabaMama Expo egy olyan - egész család számára szóló - hétvégi esemény, ahol személyesen tehetitek fel kérdéseiteket a téma szakértőinek, és egy helyen próbálhatjátok ki a legújabb és legérdekesebb babatermékeket.

2016. november 18-19-20-án 200 kiállító, ingyenes szakértői tanácsadások és értékes nyeremények várják a látogatókat a Budapest Sportarénában.Részletek és regisztráció: www.babamamaexpo.hu

Tapasztalt védőnőktől kérhettek tanácsot babagondozási témában
Tapasztalt védőnők és gyermekgyógyászok válaszolnak minden kérdésetekre, illetve lehetőség nyílik arra is, hogy sztár anyukákkal Ördög Nórival, Béres Alexandrával vagy Tatár Csillával beszélgessetek a várandósság és a gyermeknevelés titeket érintő kérdéseiről.

Megtudhatjátok, hogy milyen ételekkel szabad táplálni a babát, kisgyereket
Idén kiemelt hangsúlyt kapnak a babáknak és kismamáknak szóló biotermékek, színpadi előadás és személyes tanácsadás is lesz ebben a témában. A változatos és egészséges táplálkozásra Széll Tamás és Mautner Zsófi főzőbemutatói adnak ötleteket, többek között a sokakat érintő ételintolerancia kérdésében is.  Szeretnél a születendő kisunokádnak videóüzenetet hagyni? Itt az is lehetséges!
Rengeteg izgalmas programban is részt vehet a család: ismét lesz fotózási rekordkísérletet, egy másik kiállítói standon videóüzenetet hagyhatsz születendő unokádnak, a rendezvény főstandján pedig különleges hangulatú, egész napos, ingyenes babafotózás lesz a program.

Regisztrálj előre a 150 000 forintos fődíjért
Megéri előre regisztrálni a BabaMama Expo nyereményjátékára, amin értékes ajándékok találnak gazdára, többek között egy 10 éves őssejt szerződés, egy konyhai álomrobotgép, valamint egy 150 000 Ft értékű baba termékvásárlási utalvány.
A kiemelt helyszíni programokra is érdemes a weboldalon keresztül bejelentkezni, hogy biztosan ne maradjatok le a legkedveltebb programokról, az ingyenes gyermekgyógyász tanácsadásról vagy a videóüzenetről.


Részletek és regisztráció: www.babamamaexpo.hu

KidExpo - rengeteg gyerekprogram, mesehősök, játékpremierek
A BabaMama Expo testvérrendezvénye, az azonos belépőjeggyel látogatható KidExpo rengeteg helyszíni gyerekprogrammal, játékpremierrel és a gyerekek kedvenc mesehőseivel várja a családokat.

Százféle program és foglalkozás várja a családokat a KidExpón, ami remek helyszín arra, hogy a közelgő karácsony előtt élőben próbálhassák ki a kicsik a legújabb, csak a tévéből ismert játékokat. A gyerekek találkozhatnak kedvenc TV figuráikkal, többek között Spongya Bobbal, Dórával a felfedezővel, Ben10-nel és a Zűrgombócokkal is. A Star Wars rajongók is elégedettek lesznek, hiszen a szereplőkkel  fotózkodni is lehet majd az eseményen. Színpadi programként kvízjátékok, koncertek, divatbemutatók és beszélgetések váltják egymást folyamatosan, élükön az elmaradhatatlan Alma Zenekar koncertjével.

Az esemény főtámogatója, az OTP Lakástakarék, ezúttal űrbéli kalandokkal és a legmenőbb high tech kütyükkel turbózza fel a KidExpót. Az univerzum titkait csillagászok mutatják meg naponta 11 előadáson, és űrsétát is tehettek a virtuális valóságban. Az űrkézműves sarokban a gyerekek elkészíthetik vagy 3D tollal megrajzolhatják a legszükségesebb asztronauta kellékeket, és rengeteg élménnyel várja őket a Lego galaxis is. Ha ellátogattok ide, személyesen találkozhattok a világhírű magyar holdjáró, a Puli feltalálóival, ráadásként pedig egy próbakörre is elvihetitek!

Megéri előre tájékozódni a weboldalon és regisztrálni a KidExpo nyereményjátékára, amin értékes ajándékok találnak gazdára, többek között egy ausztriai családi wellness hétvége is. A kiemelt helyszíni programokra is érdemes a weboldalon keresztül bejelentkezni, mert néhány csak korlátozott létszámmal vehető igénybe.

Részletek és regisztráció: kidexpo.hu

Promóció (x)

Nagyszülők Lapja

Aktuális

Nagyszülők Lapja


2016.11.07