Víz világnapja 2018: kedvezményes fürdőbelépők, programok, nyeremények március 22-én! - A csatlakozott fürdők listája

Nagyszülők Lapja

Aktuális

Nagyszülők Lapja


Víz világnapja 2018: kedvezményes fürdőbelépők, programok, nyeremények március 22-én! - A csatlakozott fürdők listája Magyarország gyógyvíz-készletét tekintve a világ öt leggazdagabb állama közé tartozik. 2018. március 22-én, a Víz világnapján minden a vízről szól, ezen a napon egyedi programokkal, kedvezményekkel várják a látogatókat a programhoz csatlakozott fürdőkben. Magyarország gyógyvíz-készletét tekintve a világ öt leggazdagabb állama közé tartozik. Szinte nincs olyan pontja az országnak, ahol ne lenne gyógyforrás. Érdemes élni azokkal a lehetőségekkel, amit gyógyfürdőink és uszodáink kínálnak.

A magyar fürdők és uszodák nagy részének medencéit gyógyvizek táplálják. A gyógyvizek kémiai és biológiai összetételük alapján fejtik ki jótékony hatásukat. Aki rendszeresen jár gyógyfürdőkbe, uszodákba, nemcsak egészségesebb életmódot folytat, de láthatóan fiatalosabb is lesz, hiszen bőre feszesebbé, ragyogóbbá válik. A legtöbb vízi komplexumban szakemberek is segítenek megtalálni az egyén számára legmegfelelőbb terápiákat, gyógykezeléseket, mozgásformákat.2018. március 22-én, a Víz világnapján minden a vízről szól, ezen a napon egyedi programokkal, kreatív ötletekkel, rendezvényekkel, kedvezményes belépőkkel várják a látogatókat a programhoz csatlakozott fürdőkben.

Víz világnapja 2018 - A csatlakozott fürdők listája és a világnapi programok


1. Csongrádi Gyógyfürdő és Uszoda - Csongrád
www.csongradfurdo.hu

Víz világnapja program:
Teszt kitöltése a pénztárnál a belépőjegyet váltóknak. Nyeremények: fürdőbelépő, 10 alkalmas fürdőbérlet. Sorsolás 21 órakor.
 
2. Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt. - Hajdúszoboszló
www.hungarospa.hu

Víz világnapja program:
Minden vendégnek ajándék ásványvízzel kedveskednek.
 
3. Kecskeméti Fürdő - Kecskemét
www.kecskemetifurdo.hu

Víz világnapja program:
Március 22-én, csütörtökön, sötétedés után gyertyafényes termálfürdőzés a kültéri termál medencében, valamint „Vízi totó” átadása a pénztárban a vendégeknek. A helyes megfejtők között 3 db 2 főre szóló komplett (versenyuszoda, termálfürdő, élményfürdő, szauna használatára feljogosító) belépőjegy kisorsolása március 23-án pénteken.

4. Anna Gyógy,- Termál és Élményfürdő - Szeged
www.szegedsport.hu

Víz világnapja program:
Vetítéssel, interaktív bemutatóval, fürdőbejárással készülnek az iskolás csoportok részére.

5. Ligetfürdő Kft.- Napfényfürdő Aquapolis - Szeged
www.napfenyfurdoaquapolis.hu

Víz világnapja program:
Március 24-25 (szombat és vasárnap) 10 fő feletti csoport előzetes bejelentkezés esetén -10% kedvezményben részesül, amennyiben alapjegy típusú belépőt igényelnek. Bejelentkezés: marketing@napfenyfurdoaquapolis.com.

6. Borbála Gyógyfürdő - Algyő
www.borbalafurdo.hu

Víz világnapja program:
20% kedvezmény a családi belépő árából azon családok részére, akik a Víz világnapjához kapcsolódó rajzzal érkeznek. A szauna egész nap csak 660 Ft.
 
7. Tisza-Parti Termál, Gyógy és Élményfürdő - Tiszakécske
www.tiszapartifurdo.hu

Víz világnapja program:
Tájékoztatók kihelyezése a Tiszakécskei vizekről (Tisza, Holt Tisza, Gyógyvíz). Fotópályázat Tiszakécske vizeiről, a kicsiknek rajzpályázat: Egy kedves emléke a fürdőben címmel. Ingyenes aquazumba.

8. Hévízgyógyfürdő és Szent András Reumakórház - Hévíz
www.spaheviz.hu

Víz világnapja program:
Ásványvíz kóstolási lehetőség és szakmai tájékoztató a Tófürdő központi épületében fürdővendégeink részére. Idegenvezetés, találkozó: Tófürdő főbejárat információs pult, időpontok: 10.00, 11.00, 13.00. 4 órás Tófürdő belépő = Egész napos Tófürdő belépő
 
9. Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő - Mórahalom             
www.erzsebetfurdo.morahalom.hu

Víz világnapja program:
Szauna felöntések (400 Ft/fő) 14.30-18.30 között. Kedvezményes Caracalla kádkezelés (1000 Ft/fő), víz alatti csoportos gyógytornán díjmentes részvétel.
 
10. Miskolctapolcai Barlangfürdő**** - Miskolctapolca
www.barlangfurdo.hu

Víz világnapja program:
A teljes árú felnőtt, gyermek, diák, nyugdíjas, napi fürdőbelépő árából 50%-os kedvezmény kapható ezen a napon a Miskolctapolcai barlangfürdőben.
 
11. Selyemréti Strandfürdő - Miskolc
www.selyemretifurdo.hu

Víz világnapja program:
A teljes árú felnőtt, gyermek, diák, nyugdíjas, napi fürdőbelépő árából 50%-os kedvezmény kapható ezen a napon a Selyemréti fürdőben.
 
12. Miskolctapolcai Strandfürdő - Miskolctapolca
www.miskolctapolcaistrand.hu

Víz világnapja program:
A teljes árú felnőtt, diák, nyugdíjas, wellness és szauna napi jegy árából 50%-os kedvezmény kapható ezen a napon a Miskolctapolcai barlangfürdőben.
 
13. Zsóry Gyógy és Strandfürdő - Mezőkövesd
www.zsory-furdo.hu

Víz világnapja program:
Kedvezményes belépőjegyet biztosítanak mindenkinek, egységesen 1550,- Ft.
 
14. Kastélypark Fürdő - Füzesgyarmat
www.kastelyfurdo.hu

Víz világnapja program:
A fürdő márciusban immár harmadik alkalommal, az általános iskolások körében meghirdeti a „Védd természetesen” című rajzpályázatot, melynek keretében a víz fontosságával, a környezetvédelemmel kapcsolatos rajzokat várják. Korcsoportonként az első három helyezettet fürdőbelépővel díjazzák. Március 22-től 31-ig a pályamunkákból kiállítást szerveznek a fürdő termál részlegén. Az elmúlt évek tapasztalatai szerint, várhatóan valamennyi osztály felkeresi és megtekinti az elkészült munkákat.

15. Gyarmati Dezső Sportuszoda és Török Sándor Strandfürdő - Hódmezővásárhely
www.hodfurdo.hu

Víz világnapja program:
Március 22-én interaktív előadással, vizes kísérletek bemutatásával várják az iskolás csoportokat a fürdőben. Minden konditermi belépő és rekreáció jegy mellé egy üveg ajándék ásványvizet adnak.

16. Orosházi Városüzemeltetési és Szolgáltató Zrt. - Orosháza
www.gyoparosfurdo.hu

Víz világnapja program:
A Justh Zsigmond gyermekkönyvtárban tesztlapot kell kitölteni, illetve itt megtekinthető a kitöltésben segítséget nyújtó prezentáció. Aki minden kérdésre helyesen válaszol és a szerencse is mellé áll, megnyerheti az öt, családi gyopárosfürdői belépő egyikét. A kérdőíveket március 22-25 között lehet leadni. A vendégeknek 1 üveg ásványvizet biztosítanak.

BUDAPEST
 
1. Halassy Olivér Városi Uszoda - Budapest, 4. kerület
www.haloujpest.hu

Víz világnapja program:
Plakátkiállítás, médiás vetítés.

2-5. Budapest Gyógyfürdői Zrt - Budapest
www.budapestgyogyfurdoi.hu

Víz világnapja program:
- Széchenyi fürdő – Idegenvezetés, látványos légtornász produkció a víz felett lebegve. Megtekinthető Radisics Milán nemzetközi hírű, többszörös díjnyertes fotóművész kiállítása, fellép a Keep Swinging Egyesület - bohém táncos időutazás a 20. századba. Az idegenvezetés előzetes regisztrációhoz kötött: info.gellert@spabudapest.hu

- Gellért fürdő – Gyógyvízkóstoló és idegenvezetés: 12 és 16 órakor. A látogatáshoz előzetes regisztráció szükséges: info.szechenyi@spabudapest.hu. Képzőművészeti tárlat, amely megtekinthető a vezetéseket követően. 19 órától "Az éltető víz" - Meseest felnőtteknek a víz világnapja alkalmából.

- Lukács fürdő – Gyógyvízkóstoló és idegenvezetés: 15 és 17 órakor. A látogatáshoz előzetes regisztráció szükséges: lukacs@spabudapest.hu.

- Király fürdő – Idegenvezetés, a látogatáshoz előzetes regisztráció szükséges: kiraly@spabudapest.hu.

Forrás: Magyar fürdőszövetség, budapestgyogyfurdoi.hu
Fotó: Magyar fürdőszövetség

Nagyszülők Lapja

Aktuális

Nagyszülők Lapja


2018.03.19